Der er ingen kommende aktiviteter.

Nyheder fra forbundet

Formandens indlæg til bladet.

Formandens indlæg foråret 2024.

 

Nu er vi kommet til et nyt år 2024 med alle mulige forventninger og håb for, at vi nu får et fantastisk fiske år. Fiskeriet har dog været noget anderledes i de seneste år, og der skal flyttes noget mere rundt på pladserne for at finde fiskene. Der er fisk, men de flytter sig jo også til de steder, hvor der ikke er så meget iltsvind. Så der skal måske fiskes mere på pladser med meget strøm, følge med på DMI, for at se, hvor og hvordan strømmen arter sig. Dertil kan der jo følges med hen over sommeren i resultatet af iltsvindsrapporterne.

Der er jo også andre fiskearter end havørreder. Der er jo også pighvarren, kan den kun fanges på vestkysten? Andre fladfisk, og så kom der jo nye fiskearter i løbet af sommeren 2023, herunder en makrelart, som kommer fra varmere farvande.

Klubben flyttede til nye lokaler, hvor vi er ved at finde os til rette. Det er ikke det samme, men det er ok, så kom ned til vores klubaftner og med på vores fisketure. Det er jo hyggeligt og rart at være sammen med fiskevenner.

.

 

Knæk og Bræk

Kim Laursen. Formand.